[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” padding_top=”87″ padding_bottom=”0″][vc_column][vc_column_text]

Fa 8 anys, sortint d’una època treballant en cooperació internacional al desenvolupament per Palestina i el Kurdistan Nord, vaig decidir enfocar la meva professió a ser formatgera. Hi havia més impediments que possibilitats, així que mentre treballava per a empreses privades vàries, aprofitava vacances i moments d’atur per a realitzar el curs de l’IRTA, fer un stage com a Wwoofer a una formatgeria a la Normandilière a Bretignoles sur mer, amb un ramat de 100 cabres ecològiques i elaborant formatges de tipus francès. Al cap d’uns anys, un altre stage al Mas d’Eroles a Adrall amb el gran mestre formatger Salvador Maura, qui m’ha ajudat en l’elaboració del projecte i l’obertura del projecte i qui em va ensenyar que després d’assaig i error trobes el què desitges.
Després de seguir treballant en l’empresa privada i estalviant, vinc a viure al Port de la Selva i decideixo “tirar-me a la piscina” i començar a construir el meu somni i objectiu vital.
Com a proveïdors, disposo d’una vaqueria i una granja de cabres al mateix Alt Empordà, cosa que em permet elaborar formatges Km0.

[/vc_column_text][vc_separator type=”small” position=”center” up=”7″ down=”38″][vc_column_text]

Mas d’eroles

Marché de la Normandilière